Мэдээлэл устгуулах · Data Deletion
Сүүлд шинэчилсэн / Last updated: 2026-11-10
Facebook холболтоо салгах
- Нэвтэрч ороод Тохиргоо → нэвтрэх аргууд хэсгээс Facebook-ийг «Салгах». Бидэнд хадгалагдсан таны Facebook ID, нэр тэр даруй устна.
- Эсвэл Facebook дээр: Settings & privacy → Settings → Apps and websites → энэ аппыг «Remove».
Бүртгэлээ бүхэлд нь устгуулах
privacy@gerege.mn хаягаар нэвтэрдэг имэйл эсвэл нэрээ бичиж хүсэлт илгээнэ үү. 30 хоногийн дотор устгаж, хариу мэдэгдэнэ.
Remove the Facebook connection
- Sign in, open Settings → sign-in methods and choose “Unlink” next to Facebook. Your Facebook ID and name stored with us are deleted immediately.
- Or on Facebook: Settings & privacy → Settings → Apps and websites → “Remove” this app.
Delete your whole account
Email privacy@gerege.mn with the name or email you sign in with. We delete the account within 30 days and confirm by reply.